Sporten bij Fitcenter Bladel

Bij Fitcenter Bladel kan iedereen zo ongebonden en zo gevarieerd mogelijk trainen. Met een grote keuze aan sport en ontspanningsactiviteiten ben je elk bezoek vrij om te doen wat je wilt.

Bij Fitcenter Bladel kies je voor flexibiliteit!  1 x per week sporten of onbeperkt.  Wij helpen je een passende keuze te maken.

Onbeperkt sporten of maar 1 keer per week.

Doe je al aan een sport of beweeg je veel, dan zal één keer per week (vaak) ter ondersteuning volstaan en kies je voor een 1 x per week sporten abonnement.

Wordt Fitcenter Bladel je sportieve hoofdactiviteit, dan adviseren wij je het onbeperkt sporten abonnement waarmee je onbeperkt kunt trainen.

VOORDEEL ABONNEMENT (18 mnd.)

1 x per week € 20,00 p.m. of onbeperkt € 32,50 p.m.

Het voordeligste abonnement in de Kempen. Je kiest voor een gezonde levensstijl, je behaalt resultaat en zorgt er ook voor dat je resultaat behouden blijft. Deelname aan fitness (incl. begeleiding) en aan alle groepslessen zijn inbegrepen.
Na 18 maanden kun je eenvoudig maandelijks opzeggen.

RESULTAAT ABONNEMENT (12 mnd.)

1 x per week € 22,50 p.m. of onbeperkt € 37,50 p.m.

Dit is het meest gekozen abonnement van Fitcenter Bladel. Dit abonnement geeft voordeel en zorgt ervoor dat je je persoonlijke doelen gaat halen. Deelname aan fitness (incl. begeleiding) en deelname aan alle groepslessen zijn inbegrepen.
Na een jaar kun je eenvoudig maandelijks opzeggen.

FLEXIBEL ABONNEMENT (3 mnd.)

1 x per week € 27,50 p.m. of onbeperkt € 46,50 p.m.

Dit abonnement geeft je de kans om bij Fitcenter Bladel zonder verplichtingen te kunnen sporten of eerst even uit te proberen. Ideaal voor seizoensporters, personen die van vakantie houden of sporters die onregelmatig kunnen trainen. Deelname aan fitness (incl. begeleiding) en aan alle groepslessen zijn inbegrepen.
Na drie maanden kun je eenvoudig maandelijks opzeggen of tijdelijk stop zetten.

1 maand uitproberen zonder verplichtingen is mogelijk.

Schrijf je dan in voor 1 maand onbeperkt sporten!

Kortingen:

Kom jij in aanmerking voor de volgende kortingen?

  1. We hanteren voor 55+ een speciale korting
  2. Vanaf 3 personen mag je gebruik maken van gezinskorting
  3. Ben jij lid van de Seniorenvereniging? Dan mag jij bij Fitcenter Bladel gebruik maken van extra korting (bovenop de 55+ korting)

ScoolSport abonnement

Speciaal voor leerlingen van het Pius X College hanteren wij het ScoolSport abonnement. Wij vinden het belangrijk dat de jeugd actief blijft!

Voor slechts € 17,50 per maand kunnen leerlingen van het Pius X College, tot 17:00 uur en in het weekend, ONBEPERKT fitnessen.
Vraag bij de receptie naar de voorwaarden.

Jeugd abonnement

Fitness, streetdance, een thaibokstraining of een andere passende groepsles voor de jeugd? Bij Fitcenter Bladel bent u aan het juiste adres!

Ook kinderen tot 16 jaar kunnen bij ons sporten.

We hebben voor deze doelgroep twee abonnementen. Je kunt kiezen uit 1 x per week of onbeperkt sporten.

1 x per week bedraagt € 17,50 per maand

onbeperkt € 27,50 per maand.

Bij beide abonnementen is het mogelijk om na drie maanden het abonnement maandelijks op te zeggen. Schoolvakanties zijn verrekend in het lesgeld.

Wil je meer informatie of een rondleiding? Neem dan contact op met één van onze sportadviseurs.

Wij helpen je graag verder!